Contact Informatie

Home

Consulthealth

Van Hullebusch Carine

Steenoven 23
8730 Beernem

Phone +32 (0)499 05 45 61
Email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Email Routebeschrijving en openingsuren

In de kijker

"Jijzelf bent de vormgever van je leven.
De wind kun je niet veranderen, maar de zeilen zet je zelf"

 

Hoe BioEnergetix (NES) miHealth werkt

De NES MiHealth helpt het lichaam te trainen en stimuleren door zich specifiek op die lichaamsdelen te richten die herstel nodig hebben, . Het instrument doet dit primair door ultra-weak signals uit te zenden op frequenties die zijn afgestemd op specifieke delen van het lichaamsveld. De weg van de Meridianen wordt gevolgd. Waar zitten de knooppunten of vastgelopen energie?

De BioEnergetix (vroegere NES Nutri Energetic System) MiHealth is ontworpen om de informatiewegen en energiegebieden van uw lichaam weer in evenwicht te brengen, om zo voor uw lichaam een optimale staat van gezondheid te handhaven. Het helpt om vastgestelde energiestagnaties en blokkades op te ruimen en het lichaam aan zijn coherente staat te herinneren. Op deze manier wordt de helende capaciteit van het lichaam bevordert en optimaal welzijn aanmoedigt.

Hierdoor is het lichaam beter in staat te helen omdat het zich zowel de locatie als de oorzaak van het probleem herinnert (dat zich overigens in verschillende delen van het lichaam kan bevinden).

Een ander uniek kenmerk van de  MiHealth is dat alle functies zowel op - in direct contact met - het lichaam, als op enige afstand van het lichaam – in de zendmodus – te gebruiken zijn. Dit betekent dat – onder alle omstandigheden en bij alle symptomen en klachten, een volledige therapie kan worden gevolgd.

 

Nes MiHealth biedt het Synergetische effect van : 

  • De NES Health informatieve gezondheidszorg (ProVision
  • De therapie van de Bio-Electro-Stimulatie
  • Global Scaling
  • heeft een hele mooie synergie met de HyperPhoton

 


miHealth