Contact Informatie

Home

Consulthealth

Van Hullebusch Carine

Steenoven 23
8730 Beernem

Phone +32 (0)499 05 45 61
Email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Email Routebeschrijving en openingsuren

In de kijker

"Jijzelf bent de vormgever van je leven.
De wind kun je niet veranderen, maar de zeilen zet je zelf"

 

Hoe BioEnergetix (NES) miHealth werkt

De NES miHealth helpt het lichaam te trainen en stimuleren door zich specifiek op die lichaamsdelen die herstel nodig hebben, te richten. Het instrument doet dit primair door ultra-weak signals uit te zenden op frequenties die zijn afgestemd op specifieke delen van het lichaamsveld, en door te ‘luisteren’ hoe het lichaam hierop reageert. De weg van de Meridianen wordt gevolgd. Waar zitten de knooppunten of vastgelopen energie?

Het doel is de energie van het lichaam weer maximaal te laten stromen. Dit doen we omdat het lichaam makkelijk ‘pijnpatronen’ in stand houdt als de energie traag en/of onderbroken is. Het herstellen van de energiestroom is bovendien cruciaal om de weg vrij te maken voor de nieuwe en helende informatie, die het lichaam ondersteunt bij het ontwikkelen en trainen van nieuwe patronen voor gezondheid en welzijn. Daarom starten we altijd met behandelingen van de miHealth voordat we cliënten adviseren Infoceuticals in te nemen.

Waar het in essentie op neerkomt is dat de  MiHealth de taal van het menselijk lichaam ‘spreekt’. Hij doet dit door elektronische impulsen af te geven die zijn afgestemd op de bron van de pijn of het probleem - datgeen wat het lichaam vergeet te doen (bijvoorbeeld dat bepaalde informatie is verstoord en daarom een bepaalde fysieke functie niet meer (helemaal) uitvoert).

Hierdoor is het lichaam beter in staat te helen omdat het zich zowel de locatie als de oorzaak van het probleem herinnert (dat zich overigens in verschillende delen van het lichaam kan bevinden).

De  MiHealth heeft eveneens een direct biochemisch effect op de C-zenuwbaan. Een speciaal type waar 85% van alle zenuwen in het lichaam uit bestaat. De functie van deze zenuwen is het stimuleren van neurale en andere peptiden die zorgen voor pijnreductie en weefselherstel stimuleren. Deze zenuwbanen reageren meestal meteen op elektrostimulatie, zoals dat ook bij de inzet van de  MiHealth gebeurt.

Een ander uniek kenmerk van de  MiHealth is dat alle functies zowel op - in direct contact met - het lichaam, als op enige afstand van het lichaam – in de zendmodus – te gebruiken zijn. Dit betekent dat  – onder alle omstandigheden en bij alle symptomen en klachten, een volledige therapie kan worden gevolgd.

De BioEnergetix (vroegere NES Nutri Energetic System) miHealth is ontworpen om de informatiewegen en energiegebieden van uw lichaam weer in evenwicht te brengen, om zo voor uw lichaam een optimale staat van gezondheid te handhaven. Het helpt om vastgestelde energiestagnaties en blokkades op te ruimen en het lichaam aan zijn coherente staat te herinneren. Op deze manier wordt de helende capaciteit van het lichaam bevordert en optimaal welzijn aanmoedigt.</p> <table style="border: 1px solid #006600; background-color: #99cc00;">

Nes miHelaht biedt het Synergetische effect van : 

  • De NES Health informatieve gezondheidszorg (ProVision
  • De therapie van de Bio-Electro-Stimulatie
  • Global Scaling

 


miHealth