Contact Informatie

Home

Consulthealth

Van Hullebusch Carine

Steenoven 23
8730 Beernem

Phone +32 (0)499 05 45 61
Email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Email Routebeschrijving en openingsuren

In de kijker

"Jijzelf bent de vormgever van je leven.
De wind kun je niet veranderen, maar de zeilen zet je zelf"

 

Het BioEnergetix  (NES Nutri-Energetics Systems) systeem is het eerste computer gestuurde systeem dat het mogelijk maakt een complete scan van het lichaam te maken zonder dat dit belastend is voor de gezondheid. In een  relatief korte tijd krijg ik via rapportageschermen een compleet overzicht van zowel je geestelijke als lichamelijke gesteldheid van het scan moment. 
In interactie met de cliënt worden deze gegevens geanalyseerd en kan een gerichte, effectieve behandelingsaanpak worden opgesteld en uitgevoerd. Een  scan helpt bij het opsporen van risicofactoren met betrekking tot je gezondheid.

Rondom elk fysieke lichaam bevindt zich een Lichaamsveld een soort  informatieveld.  Dit Lichaamsveld maakt deel uit van alle processen die in het menselijk lichaam plaatsvinden. Dit Lichaamsveld is met behulp van de Pro-Vision te meten.

De Scan 
Het scanproces is heel eenvoudig, daarom ook heel goed toepasbaar bij kinderen. Binnen enkele seconden worden 145 tests van verschillende gezondheidsindicatoren afgenomen. De resultaten worden in overzichtelijke rapportageschermen weergegeven.

De Rapportage

De rapportageschermen zijn in volgorde van belangrijkheid gerangschikt en geven de volgende informatie : 

 • Uitlijning op aardmagnetische velden
 • Beschikbare energie om de belangrijkste processen in je lichaam goed te kunnen laten verlopen
 • Status en conditie van organen en orgaanstelsels
 • Meridianenstatus (zoals bekend vanuit de Chinese Geneeswijzen
 • Conditie en belastingen van het immuunsysteem
 • Informatieoverdracht blokkades in het lichaam
 • Psychische en emotionele onbalans
 • Opgeslagen shock en trauma's
 • Spier- en beendergestel informatie
 • Mate van belasting door pesticiden, vluchtige stoffen, zware metalen of straling
 • Opnamevermogen, voedslevertering en tekorten van voedingsstoffen
 • Voedsel intolerantie en allergenen

 

De behandelingsaanpak
Na de scan wordt de uitkomst doorgenomen en vanuit interactie en afstemming met de patiënt wordt een behandelplan opgesteld. Onderdeel van dit behandelplan kan het voorschrijven van correctiedruppels (Infoceuticals) zijn.

De Infoceuticals bevatten microscopisch kleine hoeveelheden colloïdale mineralen, waarvan de sub atomische structuur een ‘code’ met informatie bevat die zich met het Lichaamsveld verbindt. De gecodeerde Infoceuticals zijn ontwikkeld om rechtstreeks in contact te komen met de blokkades in het Lichaamsveld. Deze blokkades zijn bijvoorbeeld veroorzaakt door shock, trauma, verontreinigende stoffen, emoties en dergelijke. Door deze blokkades op te heffen wordt de integriteit van het hoofdbesturingssysteem hersteld en het zelf genezende vermogen keert terug. Het principe en de werking van de Infoceuticals is uniek.

Preventie - Ieder mens balanceert continu tussen ziekte en gezondheid. Verstoringen in het Lichaamsveld zijn al te constateren voordat er symptomen zijn. Daarom is de behandeling ook heel geschikt als preventie  of om optimale gezondheid te creëren.

Therapie - De therapie kent verschillende stadia die doorlopen moeten worden. Eerst wordt de basis behandeld en later zo nodig dieper liggende oorzaken. Gemiddeld duurt een behandeling 4 maanden. In de regel komt u 1 keer per maand voor een nieuwe scan en kan het innameplan van de Infoceuticals bijgesteld kan worden.

Met de BioEnergetix Scan (NES Nutri Energetic System Scan) ontdekt men niet alleen een onbalans in voorheen onzichtbare probleem gebieden maar eveneens geeft het een energieke ondersteuning voor correcties door middel van het toepassen van de zogenaamde magnetische resonantie van  infoceuticals. BioEnergetix (NES) is een veelbelovende en ingenieuze lichaamsscan, een revolutionair nieuwe scan techniek op basis van kwantumbiofysica, westerse en oosterse menskundige inzichten. Zowel voor preventieve doeleinden als bij bestaande aandoening


 

pro vision