Contact Informatie

Home

Consulthealth

Van Hullebusch Carine

Steenoven 23
8730 Beernem

Phone +32 (0)499 05 45 61
Email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Email Routebeschrijving en openingsuren

In de kijker

"Jijzelf bent de vormgever van je leven.
De wind kun je niet veranderen, maar de zeilen zet je zelf"

 

I-Health LED kleurentherapie


De behandeling met de lichtpen of i-Light is zeer effectief voor meridianen en chakra's. De behandelingstijd is kort. Het licht werkt door tot in de kleinste celstructuren en tot op moleculair niveau.

Een typische sessie bestaat uit de behandeling van 3 tot 7 acupunctuurpunten.
De i-LIGHT produceert krachtige kleurenreeksen.

Behandelt : 

  • Pijn
  • Littekens
  • Sportblessures
  • Wonden
  • Doorbloedingsstoornissen
  • Nek- en rugklachten
  • Spierklachten
  • Rimpels
  • Acne

 

De optimale Chakrakleur elimineert blokkades

 

Ieder mens heeft zeven chakra's die ieder een levensgebied en een bepaald deel van het persoonlijk bewustzijn organiseren en tot uitdrukking brengen. Werkt een chakra niet optimaal, is er een blokkade of is de polariteit niet correct, dan ontstaan er storingen in de natuurlijke energie en informatiestroom. 

Deze storingen verwijzen naar een bepaald levensthema, maar uiten zich als een probleem, een onaangenaam gevoel of een ziekte als gevolg van hormonale over- of onderactiviteit. 

Als alle chakra's in een harmoische verhouding tot elkaar staan, hun eigen polariteit hebben en gelijkmatig functioneren, voelen wij ons vitaal, gezond en tevreden.

 

Uw juiste kleur 


De juiste persoonlijke kleur harmoniseert in zeer korte tijd de balans tussen linker- en rechterhersenhelft als deze kleur op het juiste acupunctuurpunt wordt toegediend. Die klier activeert de Amygdala, het emotionele brein, zodanig dat er een fysieke focus ontstaat die het lichamelijke prestatievermogen op volstrekt natuurlijke wijze optimaliseert.

Hierdoor ontstaat een toestand waarin men zowel gefocust is als ontspannen. Om dat de juiste persoonlijke kleurcombinatie verder ook nog spanningen, blokkades en stress vermindert en de energiegeleiding in het lichaam aanzienlijk verhoogt, voelt men het lichaam weer in zijn volle en oorspronkelijke kracht, zoals het bedoeld is.