Contact Informatie

Home

Consulthealth

Van Hullebusch Carine

Steenoven 23
8730 Beernem

Phone +32 (0)499 05 45 61
Email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Email Routebeschrijving en openingsuren

In de kijker

"Jijzelf bent de vormgever van je leven.
De wind kun je niet veranderen, maar de zeilen zet je zelf"

 

 FOTONENTHERAPIE HYPER PHOTON 3D

Een activatie van het zelf herstellend vermogen ! 

 

De kracht van fotonentherapie

Fotonentherapie is een moderne therapievorm waarbij lichtenergie wordt overgedragen aan het lichaam.

Dit stimuleert de functie van alle lichaamscellen, waardoor niet alleen de werking van het hormoonstelsel,

het immuunsysteem en het zenuwstelsel verbetert, maar ook van alle organen en van de mentaal-

emotionele conditie.

 

Het menselijk lichaam bevat van nature licht in alle lichaamscellen. Dit zijn biofotonen. Deze zijn noodzakelijk voor alle processen in het lichaam. Het lichaam produceert biofotonen door fotonen uit zonlicht op te nemen. Fotonen worden opgenomen via de ogen, huid en voeding. In ons lichaam worden ze vervolgens omgezet in biofotonen.

Diverse factoren beperken de opname van zonlicht. Bijvoorbeeld ons klimaat en onze leefstijl binnenshuis, maar ook de kwaliteit van onze voeding en ons drinkwater, leiden tot onvoldoende opname van fotonen. Zo krijgt het lichaam een tekort aan biofotonen, waardoor vele lichaamsprocessen minder goed verlopen. Met als gevolg dat op den duur allerlei gezondheidsklachten zich verder kunnen manifesteren.

Fotonentherapie vult de biofotonen in het lichaam aan en stimuleert zo alle lichaamsprocessen die nodig zijn om de gezondheid te herstellen. Het activeert het natuurlijk vermogen tot zelf herstel. Fotonentherapie : voor jong en oud!!

 

Welke gezondheidsproblemen ?

Fotonentherapie versterkt het zelf genezend vermogen van het lichaam. Dit maakt deze therapie bij diverse gezondheidsproblemen inzetbaar. Aandoeningen die zich vaak voordoen in de praktijk zijn : chronische vermoeidheid, pijnklachten en onverklaarbare lichamelijke klachten.

Andere voorbeelden van aandoeningen zijn:

 

*spier- en gewrichtsklachten

* Huidaandoeningen

*Zenuwstelsel stoornissen

*Infectieziekten

*Aandoeningen longen en luchtwegen  

*Ziekte van Lyme

*Hormoonstelsel stoornissen

*Neerslachtigheid

*Maag-darm aandoeningen

*Slaapproblemen

*Aandoeningen nieren en urinewegen    

*Verwondingen en sportblessures

*Hart-vaatziekten

*Herstel na ziekte, operatie, ongeval

 


  De behandeling 

   
 

Een behandeling duurt 30 tot 60 minuten. Tijdens de behandeling kunt u ontspannen zitten of liggen. Eerst wordt het licht op het achterhoofd, het gezicht en de buik gericht. Afhankelijk van uw klachten worden daarna andere lichaamsgebieden met licht behandeld. Bij pijnklachten worden altijd de betreffende gebieden behandeld. De behandeling wordt te allen tijde aan de individuele gezondheid aangepast.

Aantal behandelingen

Een intensieve behandeling resulteert in sneller herstel van uw gezondheid. Gedurende de eerste 4 tot 6 weken geldt als richtlijn 1 behandeling per week. Afhankelijk van het verloop van uw herstel wordt de behandelfrequentie verminderd en afgebouwd. Vaak merkt u al na 1 behandeling een verbetering van uw gezondheid. Meestal zijn er 5 tot 15 behandelingen nodig. Dit is natuurlijk afhankelijk van de duur en ernst van de klachten.

   

 

Herstelproces 

Na de behandeling kan de activering van herstelprocessen zich in verschillende reacties uitten : 

* afname van klachten

* energieker voelen

* verbetering van de stemming

* meer ontspannen voelen

* beter slapen

 

Hiernaast kan er een tijdelijke verergering van de klachten voorkomen. U kunt zich 'grieperig'  of wat vermoeider voelen dan voorheen.

Alle reacties kunt u echter beschouwen als genezingsreacties ; het zelfgenezend vermogen is namelijk geactiveerd en herstelt de verstoorde balans in uw gezondheid.

Het gebruikte therapieapparaat produceert licht dat identiek is aan de biofotonen in uw lichaam. Hierdoor ontstaan er géén ongewenste bijwerkingen.

Tijdens de fotonengehandeling wordt er ook gebruikelijk magneetveldtherapie toegespast. Magneetveldtherapie zorgt ervoor dat de circulatie van bloed en lymfe héél sterk verbeterd wordt.